*Scroll down for my English reader.

FÖRST av allt, har ni sett mitt hår utvecklas? Mina lockar kommer långsamt tillbaka, jag försöker minst en gång i veckan göra en hårmask, eftersom mitt lockiga hår behöver mycket fuktgivande.
Jag är så glad, eftersom jag har varit lite ledsen över varför mina naturliga lockar är borta och jag har varit lite slarvig med att ta hand om mig själv på sistone.


(Bilderna ovan är tagna från Färg Collection).

Jag använder några av mina fav-produkter i det här korta klippet (ni kan se längst ner) från FÄRG Collection.
• Ibland när jag känner att jag vill sminka mig, men ändå inte lägga MYCKET, det är detta jag ofta gör.
Jag använder Färg Collections Brynpenna – brunett, bara för att markera mina bryn lite mer än hur de ser ut och fylla i luckorna (p.s Jag plockar inte mina bryn, om någon undrar. Så ni inte missförstår om varför de ser oplockat ut).
• Sedan lägger jag på mascara och den här gången använder jag återigen Färg Collections – mascara och jag gillade den ganska mycket. Jag älskar mascaran som har denna typ av borste.
Borsten ger bra längd och även lite volym på dina egna naturliga fransar, precis som jag älskar! Jag gillar inte så mycket när det blir klumpigt och ser ut som att jag har överanvänt mascaran, typ 1000 lager på varandra. ”Den ergonomiska borsten är designad för att nå och täcka varenda frans perfekt. Den hypoallergena, parabenfria formulan är förstärkt med Hydrolyserad Keratin och Vitamin E som hjälper till att stärka och vårda dina fransar”.
Vad kan vara bättre för dina fransar än denna? Jag tror att jag kommer använda denna rätt ofta i min dagliga rutin.

• Sedan använder jag alltid en vit eller nude inreliner, detta från Färg collection – First Date Inliner – Hyperflex nude, ljus kajal.
Jag gillar den rätt mycket, det gör att mina ögon ser lite större och livliga och den goda delen – den stannar kvar på plats hela dagen lång! Jag menar verkligen det, hela dagen lång.
Ibland sätter jag också eyeliner, men jag valde att inte göra det i denna klippet, eftersom jag ville ha lite mer naturligt utseende.

Alla dessa produkter kan du hitta i Tahmina’s Beauty Lounge, så kliv in och prova dem innan du köper.


FIRST of all, have you seen my hair progress? My curls are getting back slowly, I’m trying to at least 1 time a week do a hair mask, since my curly hair need alot moisturizing.😍😬
I am so happy, because I’ve been a little sad why my natural curls are gone, and I’ve been a little careless about myself lately.😫

I used some of my fav products in this short clip from Färg collection.

•Sometimes when I feel like I wanna put some makeup on, but still not put ALOT, this is what I often do. I use Färg collection brow pencil – brunette, only to mark my brows a little more than how they look like and fill in the gaps (P.S I don’t pluck my brows, if anyone wonder out there. So don’t get into any misunderstanding over why they aren’t plucked).

•Then I use mascara, this time I used Färg collection mascara and I kinda liked it. I love mascara with that kind of brush, because it don’t get too much heavy. It only gives alot lengths and also some volume on your own natural lashes, which I love! I don’t like alot when it gets clumpy and looks like I’ve overused the mascara like 1000 times. The hypoallergenic, paraben-free formulation is enhanced with Hydrolyzed Keratin and Vitamin E to help strengthen and nourish your lashes. What could be better for your lashes than this one? I think I’m going to use this one more often in my daily routine.

•Then I always use a white or nude inner liner, this from Färg collection calls – First date inliner, -hyperflex nude. I like it alot, it makes your eyes look a little bigger, lively and the good part- it stays on the place whole day long! I really mean it, whole day long. Sometimes I do put eyeliner also, but I chose not to this time, since I wanted a little more natural look.

All these products you can find in Tahmina’s Beauty Lounge, so step in and try them out before you buy it.👌

Kommentera