Hej på er allihopa!
Hoppas att ni mår bra och börjat bli van vid kylan ute.

Vi är inne i december månad, sjukt att det går så otroligt snabbt alla månaderna!!
Förra året vid denna tidpunkten var jag inte ens i Sverige, då var jag i mitt hemland och då kan ni säkert förstå hur jag mår december månaden. Jag önskar från hela mitt hjärta att jag var i hemlandet just nu, december är den månaden som jag blev förlovad för 1 år sedan också, den 15 december var det. Guud så snabbt allt har gått och att det redan är 1 år sedan snart (blir helt tårögd när jag tänker på det).
Nog om det i denna inlägget, mer om det fina resan lägger jag upp nästa vecka och det bör inte ni missa!!

Att jag inte kunnat uppdatera denna gång som jag hade planerat har jag haft en riktigt stor anledning bakom, min hemsida ville inte hjälpa till. Den hade krånglat till sig ordentligt och äntligen blev det fixad igen med stor hjälp av min storebror. Jag kunde knappt gå in i min egen hemsida, jag hade glömt uppdatera de senaste versionen osv osv och därför hade den helt och hållet stängt av sig för inloggning.
Jag älskar datorer, teknik och allt men ibland blir jag så sur att VARFÖR ska det krångla när jag behöver den som mest?!!
Nu framöver kommer jag ha stenkoll på alla uppdateringar och det hela för att det inte ska hamna i samma situation igen, eftersom det var verkligen inte roligt för min bror att sitta och fixa det hela. 🙁


 

Nu kommer det lite bilder på hur man kan göra fina läppar som jag egentligen skulle lagt upp för 3 veckor sedan. Men det är bättre sen än aldrig eller hur?

Om du vill ha det jämt och fint ton, lägg på precis som jag har gjort i bilden nedan, först din foundation och sedan pudra över det med transparent puder så att det sitter ordentligt. Får du lite rester av foundation på läpparna, ta en makeup remover på bomull tops och sudda bort det lite.

 

Därefter tog jag en läpp penna från NYX och markerade läpparna, jag fyllde öven in med läppennan innan jag la på läppstiften.
När man lägger läppennan så blir läpparna finare markerad och dessutom får man se det ut mycket fylligare. 

Där efter använde jag ”KISS ME” läppstift över läppennan. Tänk att man inte måste ta massa lager för att få det fint, utan ju mer lager desto större chans att du förstör det fina läppfärgen.
Denna färgen är min egen favorit och kan använda den när jag vill ha lite mer än vardaglig läppstift.

Kommentera