Hej på er!
Hoppas allt är bra med er…
Insåg precis att mitt sista blogginlägg var 11 april och jag är verkligen chockad… jag har inte kunnat uppdatera här på väldigt länge verkar det som, men jag tror jag får börja med mina inlägg igen. Har hört flera av er saknat mina inlägg och tyckt det varit intressant om vad som pågår hos mig.
Jag har absolut inte gjort det med viljan och jag har haft verkligen mycket saker som jag borde ha uppdaterat er alla med, men inte haft tiden.

Alla brudarna jag har fått äran att sminka, karl-oskar dagarna, fotograferingar och annat som har hänt.. MEN jag ska hålla er uppdaterad framöver och kommer även blogga om gamla händelser.

I vilket fall som helst, nu ska jag prata om vem denna vackra kvinnan är, jo hon var min första brud för 2018 den 28 juli och jag fick äran att sminka henne inför hennes stora dag.
Hur fin blev inte hon? Tack Malin att du valde mig och litade på mig 100% på att jag kan utföra en fin sminkning precis som du önskade dig.

”Trots 100 svett attacker så höll sminket otroligt bra! Dagen var helt magisk och stort tack för att du gjorde mig till en prinsessa <3”- Skrev fina Malin efter bröllopet vilket kändes så fantastik!!

Följ mig på min instagram & Facebook: @tahminafaizi

Kommentera