Heej på er!!

Snart är bröllopssässongen här och det är så roligt att jag har fått äran att sminka och hårstyla brudar. Jag är så glad att ni har valt mig för att fixa er inför er stora dag och jag ser framemot det väldigt mycket.

För er som vill boka in er, boka i god tid så att det datumet ni önksar inte är fullbokad.

Med tanken på så många brudar och bröllopstider som är påväg så kommer jag göra massa tutorials och försöka att vara frisk så att det inte blir stop på mina tutorial igen. Igår hade jag lite tid över innan stängning av salongen så då passade jag på och gjorde en bruduppsättning, (synd att jag inte hade på plats en brudslöja och lite blommor så att det skulle bli ännu snyggare..) men jag lovar nästa tutorial ska jag ha allt förbered.

Dela/gilla/kommentera vad ni tycker. ?

Ha en bra lördag?‍♀️

Kommentera