Heej på er!

I morse var det fotografering som var först på listan och det var fotografering med bästa Martina och för nöjesnytt Växjö nya nummer. Väldigt roligt plåtning tillsammans med Princess och bilderna blev riktigt coola.. Martina vet alltid vad hon gör och det är precis därför hon är så grym. ?

Efter fotograferingen var färdigt var det planerat att åka hem först och därefter till min lounge och min bror skulle komma hämta mig (min bil är under lagning.. suck..). Men planerna ändras alltid när gäller mig, min bror hämtade med sig en matlåda som mamma hade fixat och Då blev det direkt till loungen istället för fram och tillbaks. #tacksam

Min leverans borde ha kommit idag, men nähep ingen  leverans idag inte… det blir imorgon (förhoppningsvis). Nu är jag här och ska fortsätta jobba men innan det så kan det vara kul för er att se lite behind-the-scenes bilder från fotograferingen.

Ha en fortsatt bra kväll.

Kommentera