Ni anar inte hur glad jag var i fredags!

Vid kl 10:30 åkte jag ner och var med live på Sveriges Radio P4 Kronoberg, ja precis LIVE sändning. I denna avsnitt pratade vi om Micro-blading och även tips och råd om smink.

Jag var inte alls nervös dagarna innan men plötsligt blev jag väldigt nervös torsdagskvällen. Visste inte hur det skulle gå till, eftersom jag har varit med på intervjuer men inte på Radio och att det skullr vara LIVE! Men jag brukar ändå försöka lugna ner mig för att jag vet vad jag säger så jag tänkte att det inte bör vara så farligt. Jag ville ju detta själv och detta var ju en av mina drömmar att vara med på Radio och att det blev SR var det ju väldigt plus för mig.

Torsdagen var det fotografering kl 6 på morgonen fram till 2 och därefter åkte jag till kliniken för att ta emot en kund som hade bokat in tid för fransförlängningen.. Jag var väldigt slutkörd när jag var hemma. Men jag kunde vila resten av kvällen för att vara förbered inför fredagen. I fredags, Pga karloskar dagarna var det kaos på alla parkeringplatser och jag blev sen med 2 min. Det var det enda nackdelen med dagen, men men.. alltid går något fel. Tacksam att det inte var värre än bara 2 min. Men jag var på plats i allafall och började direkt, man kan även höra det på början av intervjun kanske. Men jag tror inte jag var nervös alls när jag väl hade suttit där och frågorna ställdes, vilket kändes precis den person jag alltid är på jobbet och vardagen. Vi pratades och jag hade en väldigt spännande och underbart upplevelse, tack Carina Bergqvist för att jag fick vara med.

Därefter åkte jag till jobbet och återigen till min vanliga arbetsdag. På jobbet väntade min chef och kollega med blommor till mig. De var så stolta över mig, vilket glädjer mig otroligt mycket. 

Tack för en kanon dag, denna dagen kommer jag minnas länge. 

Inget är omöjligt och det brukar jag alltid säga faktiskt. Man kan alltid nå sina drömmar om man verkligen kämpar för det. Mina drömmar är stora och kommer inte sluta kämpa för nå de, flera av dem är uppfyllda men massa är kvar. Don”t give up!

Klicka nedan länken och lyssna min intervju! ?

Professionell Makeup artist – Tahmina Faizi

Kommentera