Heej alla fina där ute!

För ett tag sedan fick jag sminka och hårstyla några kvinnor som skulle göra porträtt fotograferingar tillsammans med Martina Wärenfeldt.
Att få sminka kvinnor som har gått genom något speciellt i deras liv är det bästa jag kan vara med om. Det är så roligt att få träffa de och dela några ord samtidigt som jag får sminka och hårstyla dem och jag måste verkligen säga att alla kvinnorna som jag har fått sminka, ni är väldigt underbara!

Idag tänkte jag dela ett av porträtt bilderna som jag fick styla och det är Ann-Helen.
Väldigt underbar och vacker kvinna både in och ut.

Tack fina Martina att du litar på mig och låter mig sminka dessa fina människorna.
Njut dessa vackra bilderna!
Första bilden är en före bild.

beforeAnnHelen010-4002bbAnnHelen028-4033b

AnnHelen022-4027b AnnHelen020-4025b AnnHelen016-4021-4166

Kommentera