heeej!
Idag var jag ledig och fick en regnig väder, jag har ju sååå tur när jag väl är ledig så är vädret så här alltid.. Fick städa rummet, hängde upp nya gardiner, nya bäddsett var uppe, och tvättade precis klart mina kläder. Nöjd att jag hann med dessa sakerna i alla fall, för jag har försökt hänga upp nya gardiner i 3 veckor nu, men varje gång kom något annat som jag skulle göra, så att den har legat i skåpet ganska länge…

Jag antar att denna gången slog jag rekorden för att vara väldigt seg på att lägga upp bilderna från nöjesnytt senast mode bilder. The Award for slow updates goes to…*drums*.. ME..

Aja, nu lägger jag upp de i alla fall, så det gör väl inget antar jag, eller hur?

Denna gången var det väldigt väldigt rolig fotografering och samtidigt var jag helt slut när jag kom hem. Martina hade idén att det ska vara bubblor med i bilderna, såna såpbubblor eller vad de nu heter… Vem fick äran att göra bubblorna, kan ni gissa det eller…? Ja det fick jag göra så klart… OCH de där bubblorna var inte så lätta som man tror att det verkar vara!!! Det var första gången och antar jag inte mer vill göra bubblor mer. Det var väldigt roligt, men Martina hade lite blött i studion.. hehe…

Bilderna kom sååååååå fina och modellerna var superduper duktiga!!
Sedan var hela grejen på Martina att kunna fånga både modellerna och bubblorna samtidigt till ett bra bild. Det är inte så lätt som ni kanske tror, men med vår team work, we did it!!

Har även lagt upp en video på min Youtube sida där ni kan se ”behind-the-scene” video från den fotograferingen.

Här kommer bilder, ENJOOOY!

Fotograf: Martina Wärenfeldt ( psst följ Martina på instagram för att se hennes andra fotograferingar: @photog_mwarenfeldt )
Modeller: Jawid & Mimmi A
Hår: Salong ego
Make-up: Yours truly

NNBubbles015-4083 NNBubbles035-4082 NNBubbles062-4078 NNBubbles072-4075 NNBubbles102-4072b NNBubbles125-4069b NNBubbles147-4071

Kommentera