Heej alla underbara!

Har haft fullt upp och fortfarande är det fullt upp och förberedelser inför massa projekt som är på gång. Idag var det jobb som vanligt och sedan städade jag lite hemma. På vägen köpte jag denna tidningen som jag skulle ha köpt längesedan.. men det blev aldrig. Satte mig och bläddrade genom och tänkte även visa er anledning till varför jag har åkt och köpt denna tidning. Ja det är tidningen som jag hade pratat med vissa av er och som ni väntade på att få bläddra och se bilderna. För ett tag sedan åkte jag tillsammans med Martina Wärenfeldt till Kristianstad där hon skulle ta bilder på Lina Taha och jag fick göra hennes smink samt hår.

Bilderna skulle plåtas för tidningen ”Mama” där Lina Taha är utsett till en av Sveriges mäktigaste mamas! Vi hade väldigt trevligt den dagen och jag även träffa hennes söta dotter Liyana Chanelle samt maken. Lina Taha, är grundaren av nätverket Honey and the bees som har över 110 000 medlemmar. 

Tack för att jag fick vara med i en sådan rolig plåtning och önskar dig Lina ännu mer succé.

Nedan ser ni 2 bilder där man kan se Lina tillsammans med hennes söta dotter. Tidningen kom ut i början av juni månad men jag fick aldrig tid att blogga om den. Ni kan köpa den på pressbyrån eller andra ställe där de säljer tidningar.

Nu ska jag fortsätta och roa mig framför min kära dator och få gjort lite jobb (om inte jag somnar.. känner mig så trött idag).

Hoppas ni har en Trevlig helg!

Kommentera